mandag 1. september 2014

(nr296) Enda en sommerkjole på tampen av sommeren :-)Denne laget jeg også i sommer :-)

Overdelen er heklet , 
nederdelen er fra samme dynetrekk som forrige kjole :-)
og vesken er heklet :-)

Synes den ble ganske så søt jeg :-)
med froske-motiv og krokelisser :-)
 denne er også tilsalgs 
:-)

4 kommentarer:

Helle sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Det stemmer nok at du har sett det samme skjøtet på FB i forrige uke. Det er ikke alltid at jeg rekker å blogge om hva jeg har laget samsvarer med når prosjektet mitt er ferdig.

Har lest meg litt nedover bloggen din og synes du lager mye fint. Skjønner ut fra det du lager at du har små barn? Kan ikke være så enkelt med en hverdag preget av ME.
Leste innlegget om den anonymekommentaren. Synes svaret ditt var flott, samtidig som jeg synes det er synd at du skulle føle at du måtte forsvare deg. Den personen vet jo ingenting om deg og ditt liv, så uansett hva hun/han måtte si er det med grunnlag i denne personens fantasi. Det er kun du som eier din historie.

Jeg vet litt om hvordan det kan føles å gå hjemme uten at man har synlige skavanker som brukket venne.l.mfordi jeg selv var ute av sirkulasjon i to år pga sykdom for CA 10 år siden. Mange spekulerte, men jeg ga litt F. Jeg visste hva som var virkeligheten, og det samme gjorde de menneskene som var viktige for meg.

Ta vare på deg selv og fortsett med å gjøre det som GIR deg energi.

Helle sa...

Obs, stavekontrollen på iPaden kan gi morsomme utslag. :)" brukket ben eller lignende"

Rita-Rota sa...

Søt kjole! :)

Mayen sa...

Nydelig kjole, du er flink!!!