tirsdag 30. september 2008

Høst / Vinter Kåpe med machende sjalRedesign :-)
Høst / Vinter Kåpe med machende sjal
i fleese
Str 5 år
Kr 245,-

Omsydd av :
- en gammel fleesekåpe
( har endret fasong + mer )
- nytt fleeseteppe
- nye filtblomster


...

9 kommentarer:

Besta sa...

ÅÅÅ den var lekker. Heldig er den jenta som får denne. Ha en fin dag.

Wenche sa...

Så mye flott du lager.Kåpen var helt nydelig.

HobbyMegHer sa...

Så nydelig kåpe! Lurt med redesign. Lykke til med sying av forklekjole, de er artige å sy!

Anonym sa...

Hei! Takk for hyggelig kommentar på bloggen vår! Så gøy å se at dere har fått toller!! Jeg har nemlig en 8 år gammel toller selv, han heter Ludo er er verdens herligste. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd med denne rasen..min er snill som et lam, og skjønner ALT som blir sagt eller ikke sagt hehe:)han har ikke helt skjønt at han er en "gammel" mann på 8 1/2, og er utrolig leken og med på alt. ELSKER og bade! Dere kommer til å få det så mye gøy med henne, det er jeg sikker på:) Lykke til.. gleder meg til å se flere bilder:)
Jannicke/Fryd for Øyet

frøken ij sa...

skikkelig flot kåpe! :) redesign/omsøm er en fin ting. og det var en skjønn valp dere hadde fått :)

Greta sa...

Skjønner ikkje kvifor du skal misunne meg :). Eg kaller ikkje dei tinga som ligg litt for ufoer, for eg gjør alt ferdig. Enkelte ting går det litt tregere med, det er snat. Men har som regl at begynner eg på noe så skal det vere ferdig innen en månad. Bortsett fra det store teppet mittda. Det tar tid, så det strikker eg på en dag eller to i ny og ne.

fin kåpe. Den såg veldig god og varm ut.
Eg kan ikkje å sy lengre. Det overlater eg til min datter. Monika. Ho har du vel besøkt?

ha en fin dag

Farmors sa...

HEI!
Så hyggelig med besøk av deg da! Opdager jo stadig nye spennende blogger! Nydelige kåper! Har ikke rukket å se på så mye annet enda.
Drev med masse omsøm da barna var små, men tenkte aldri på at jeg kunne gjøre butikk av det. Et supert tiltak, og når du i tillegg er så flink! Jeg skal nok titte meg litt mere rundt her inne.

Blåbærtua sa...

Så utrolig flott kåpe. Det må være litt av en jobb å sy om på klær. Du er virkelig flink. Ønsker deg en fortsatt god helg!

annesand sa...

Dette var en utrolig nydelig kåpe! Så flink du er til å redesigne klær. Og for en flott blogg du har! Havner definitivt på favorittlista mi!